Немислимото е факт - легендарният  се завърна на професионалния ринг след

...
Немислимото е факт - легендарният  се завърна на професионалния ринг след
Коментари Харесай

Тайсън сгази шампион при завръщането си, но съдиите шокираха

Немислимото е реалност - легендарният   се завърна на професионалния кръг след 15-годишна пауза и смачка от пердах различен голям първенец от предишното - Рой Джоунс Джуниър, в героичен, само че показателен двубой сред двете митове на световния  , приключил при ефектен анонс от съдиите - тъждество! 
Железния беше надалеч по-активният боксьор и нанесе съвсем два пъти повече удари от своя конкурент, само че по този начин и не съумя да го нокаутира. Бившият първенец в 4 разнообразни категории заложи на отбранителната тактика " клинч ", като във всеки комфортен случай просто сграбчваше Тайсън и не му позволяваше да го удря. Въпреки това Майк нанесе няколко доста тежки удари и, в случай че боксьорите играеха с по-малките ръкавици, а не с 12 унции, можеше и да се стигне до нокаут. 
 Коя телевизия ще излъчва завръщането на Майк Тайсън? Коя телевизия ще излъчва завръщането на Майк Тайсън?
Един от най-иконичните боксьори в историята - Майк Тайсън, се реши да направи немислимото и след 15-годишна пауза още веднъж ще се качи на...
Все отново неофициалните съдии " вбесиха " Майк Тайсън, откакто някогашни международни първенци на WBC отсъдиха борбата като " тъждество " - нещо, с което надали някой почитател на бокса ще е склонен. Все отново Железния одобри с усмивка решението (което даже не беше оповестено от организаторите) и даже съобщи, че е подготвен още веднъж да се качи на кръга в сходен вид дуел. 
Дуелът се организира в 8 рунда, всеки от които по 2 минути. Двамата също по този начин се биха с ръкавици 12 унции, което " омекотяваше " ударите им и от това Джоунс се възползва оптимално, откакто при всеки опит за серия на Тайсън влизаше в клинч и тотално убиваше темпото в дуела. Все отново и той насочи няколко положителни удари, само че всички боксови експерти, измежду които и някогашният анализатор на ESPN Дан Рафаел, дадоха или всички, или съвсем всичко рундове в интерес на Тайсън. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР